Tjalfes Magic - moxshop.dk
 Forside » Anmeldelser Vis Alle Produkter Min Konto  |  Indkøbskurv  |  Til Kassen   
Varegrupper
Hurtig Søgning
 
Brug stikord til at finde produktet du søger.
Avanceret Søgning
Information
 Persondatapolitik
 Levering & Fragt
 Handelsbetingelser
 Sådan handler du
 Sitemap
 Kontakt os

Læs hvad de andre mener

Læs hvad de andre mener
Kanin flot i syntetisk pels efter Tanja Schwensen Tilføjet dato: onsdag 11 januar, 2017
Kanin flot i syntetisk pels Denne kanin er virkelig et must-have! Der er utrolig mange muligheder med den og den kan kombinere..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
trylle assistent - tankelæser efter Brian Berling Tilføjet dato: tirsdag 10 marts, 2015
trylle assistent  - tankelæser Trylleassistenten, hvor er den bare flot. Billedet og teksten på hjemmeside nyder den slet ikke retf..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Kortvifte til kort hat efter Finn Wolgast Tilføjet dato: tirsdag 15 april, 2014
Kortvifte til kort hat Dette er ikke kun en anmeldelse af dette nummer men også en ide hvor det sammen med andre ting kan..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Stripper deck med mærkede kort blå el. rød efter Bjørn Heeger Jensen Tilføjet dato: torsdag 21 november, 2013
Stripper deck med mærkede kort blå el. rød Dette deck er bare et MUST, og se lige prisen!!

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
mønt i glasset efter Bjørn Heeger Jensen Tilføjet dato: torsdag 21 november, 2013
mønt i glasset SUPER trick til en billig penge...og så er der ingen der kan gennemskue den, selvom alt kan undersøg..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Electrick kortspil 26 kort bridge size efter mike rasmussen Tilføjet dato: torsdag 12 maj, 2011
Electrick kortspil  26 kort bridge size Jeg vil gerne anbefale dette kort spil de er sjove af lege med og giver samtigdig et smil på tilskur..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Chop cup i Kobber efter chaindain hongsar Tilføjet dato: tirsdag 05 april, 2011
Chop cup i Kobber super godt tricks.

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Paul Harris Presents Rizer by Eric Ross and B. Smith efter casper bottelet Tilføjet dato: torsdag 06 januar, 2011
Paul Harris Presents Rizer by Eric Ross and B. Smith Jeg har ikke lyst til at give det her en rigtig anmeldelse da jeg ikke har prøvet tricket og kun ken..

Karakter: 3 ud af 5 stjerner! [3 ud af 5 stjerner!]
Prodigal Aces by Cosmo Solano - Trick efter casper bottelet Tilføjet dato: søndag 28 november, 2010
Prodigal Aces by Cosmo Solano - Trick Det her trick er rigtig godt hvis det var muligt at give give 10 stjerner havet jeg gjort det, det e..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Bill Flash Card by Mickael Chatelain efter Miguel el Zorro Tilføjet dato: onsdag 27 oktober, 2010
Bill Flash Card by Mickael Chatelain Idéen er god nok, bort set fra at man ikke kan kopiere en pengeseddel og derfor bliver man nødt til..

Karakter: 1 ud af 5 stjerner! [1 ud af 5 stjerner!]
BUDDAH MONEY MYSTERY efter Martin Jacobsen Tilføjet dato: mandag 22 februar, 2010
BUDDAH MONEY MYSTERY fantastisk !!! for 40 kr. får man et godt trick..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Tattoo Joe by Joe Russell and Paul Harris - DVD efter Henriette olsen Tilføjet dato: torsdag 18 februar, 2010
Tattoo Joe by Joe Russell and Paul Harris - DVD hey alle sammen jeg råder jer til at købe den her fodi folk bliver vilde. Så skynd dig at købe den...

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
The Trilogy (3 DVD Set) by Dan And Dave Buck - DVD efter casper bottelet Tilføjet dato: mandag 08 februar, 2010
The Trilogy (3 DVD Set) by Dan And Dave Buck - DVD Den her dvd han de fedeste tricks ever! men det kræver rigtig meget sleight of hand og er helt klart..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Card thru Window DVD efter Frederik Olsen Tilføjet dato: mandag 25 januar, 2010
Card thru Window DVD jeg syntes den er lidt god men ville håbe at man fik rekvisitterne med :-)

Karakter: 3 ud af 5 stjerner! [3 ud af 5 stjerner!]
Deformaion cards efter Jonas Westh Christensen Tilføjet dato: onsdag 13 januar, 2010
Deformaion cards Hej alle dette trick trick er helt utroligt jeg vil ikke købe det hvis jeg var nybegynder da det kræ..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Deformaion cards efter Jonas Westh Christensen Tilføjet dato: onsdag 13 januar, 2010
Deformaion cards Dette trick er helt vildt godt det er et af de bedste tricks jeg har det er virklig 5 ud af 5 helt k..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Mønten der forsvinder efter Casper Kirkeby Dahl Tilføjet dato: mandag 11 januar, 2010
Mønten der forsvinder hvis du er bygynder og vil ha lidt til fester eller noget så køb denne her men øv dig lige får du vi..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
The Secret Art Of Monkey Business Vol. 2 by Matthew Johnson - DV efter casper bottelet Tilføjet dato: fredag 25 december, 2009
The Secret Art Of Monkey Business Vol. 2 by Matthew Johnson - DV god og dårlig jeg ville ikke anbefale den her som den første men du lære nogen meget fede ting samme..

Karakter: 3 ud af 5 stjerner! [3 ud af 5 stjerner!]
The Secret Art Of Monkey Business by Matthew Johnson - DVD efter casper bottelet Tilføjet dato: fredag 25 december, 2009
The Secret Art Of Monkey Business by Matthew Johnson - DVD god og dårlig jeg ville ikke anbefale den her som den første men du lære nogen meget fede ting samme..

Karakter: 3 ud af 5 stjerner! [3 ud af 5 stjerner!]
Farve skiftende tørklæde standard 45x45 cm efter rasmus edelmann Tilføjet dato: mandag 21 december, 2009
Farve skiftende tørklæde standard 45x45 cm dårligt trick alle kan genemsku hvordan de gøres. ellers nemt at udføre

Karakter: 1 ud af 5 stjerner! [1 ud af 5 stjerner!]
tændstik æske mysteriet efter casper bottelet Tilføjet dato: torsdag 17 december, 2009
tændstik æske mysteriet tricket er fint nok men super nemt at regne ud hvis man har en normal logik så de for detsværre kun..

Karakter: 2 ud af 5 stjerner! [2 ud af 5 stjerner!]
Ultimonte efter casper bottelet Tilføjet dato: onsdag 16 december, 2009
Ultimonte Tricket kræver en del øvelse men når man har den på plads er det det et okay fedt trik

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Ultimonte efter casper bottelet Tilføjet dato: onsdag 16 december, 2009
Ultimonte Tricket kræver en del øvelse men når man har den på plads er det det et okay fedt trik

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Loops Yigal Mesika 5 stk pakning efter Frederik Lund Jespersen Tilføjet dato: onsdag 16 december, 2009
Loops  Yigal Mesika  5 stk pakning Tricket er utroligt fedt, men det medhører kun tre vejledninger til tricks. Det er helt klart en af..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
The Secret Art Of Monkey Business by Matthew Johnson - DVD efter Jannik Larsen Tilføjet dato: lørdag 28 november, 2009
The Secret Art Of Monkey Business by Matthew Johnson - DVD denne varer er både god og dårlig. + du lærer en masse gode trick + du lærer meget nemt og behøver..

Karakter: 2 ud af 5 stjerner! [2 ud af 5 stjerner!]
Gecko by Jim Rosenbaum efter alexander nielsen Tilføjet dato: tirsdag 24 november, 2009
Gecko by Jim Rosenbaum har købt den og syns den er god men den er lidt dyr når man tænkerr på hvad man får men kan anbefale..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Cardian Angel trick by Paul Harris and Mike Maxwell efter Peter Larsen Tilføjet dato: tirsdag 17 november, 2009
Cardian Angel trick by Paul Harris and Mike Maxwell Hej tryller dette trick minder meget om cartoon men her er der jo også et navn. Engelske navne..

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Professorens Mareridt - rebtrick efter Frederik Gædicke Tilføjet dato: lørdag 31 oktober, 2009
Professorens Mareridt - rebtrick dette trick er rigtigt godt..,.., og dog så simpelt.. det får 4/5 et godt billigt trick Magi..

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Cups & Ball DVD efter Rasmus Brügge Tilføjet dato: mandag 12 oktober, 2009
Cups & Ball DVD hej alle sammen!!! Det en super god dvd hvis man ikke har så meget til cups and balls man får en..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
The Trilogy (3 DVD Set) by Dan And Dave Buck - DVD efter Emil Sørensen Tilføjet dato: lørdag 19 september, 2009
The Trilogy (3 DVD Set) by Dan And Dave Buck - DVD jeps her er den, den bedste kort dvd jeg nogensinde har set! de ting man lærer er super gode men de..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Appear 4 guitars from bag”brugt” efter Nicklas Berg Tilføjet dato: torsdag 10 september, 2009
Appear 4 guitars from bag”brugt” Dette er et trick der får mine bedste anbefalinger SUPER KVALITET Nicklas Berg-Magic

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Byg din egen Kort fontæne for under 200 kr efter Peter Larsen Tilføjet dato: søndag 06 september, 2009
Byg din egen Kort fontæne for under 200 kr Hej Tryller denne dvd er mega god det bliver vist mega godt hvordan man laver en kort fontæne. Men..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
The Trilogy Bonus Disk by Dan And Dave Buck - DVD efter Peter Larsen Tilføjet dato: lørdag 29 august, 2009
The Trilogy Bonus Disk by Dan And Dave Buck - DVD Hej tryller dvd`en er super. selv om jeg ikke har købt the trilogy er den meget god. trick`ene er..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Departure ringflight m/dvd efter Jannik Larsen Tilføjet dato: fredag 31 juli, 2009
Departure ringflight m/dvd dette trick er helt fantastisk og utrolig nemt at lære og at lave. jeg skulle kun bruge en time for..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Telekinesisk creditkort efter Jannik Larsen Tilføjet dato: lørdag 04 juli, 2009
Telekinesisk creditkort jeg har selv købt dette trick. det er godt men alligevel lidt mærkeligt. det er jo ikke alt du kan..

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Mærket kortspil efter micha sector Tilføjet dato: torsdag 25 juni, 2009
Mærket kortspil Perfækt ingen gætter hvor dan det går til! Lav dine egne Tricks eller find dem på nettet. http://..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Ching Ling mønt box efter micha sector Tilføjet dato: torsdag 25 juni, 2009
Ching Ling mønt box Det er et rigtigt godt trick men også ret lille/hurtigt trick PS Video = http://www.youtube.com/w..

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Card thru Window DVD efter Henriette olsen Tilføjet dato: søndag 14 juni, 2009
Card thru Window DVD den er rigtig god. Men de kan jo godt opdage en af hemmelighederne. så den er sådan god

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Tarantula (With DVD) by Yigal Mesika - Trick efter Patrick Tronier Tilføjet dato: lørdag 13 juni, 2009
Tarantula (With DVD) by Yigal Mesika - Trick Helt fantastisk hjælpemidel! Personligt bruger jeg næsten ikke tricket med den flyvende ring, jeg br..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Gecko by Jim Rosenbaum efter Patrick Tronier Tilføjet dato: lørdag 13 juni, 2009
Gecko by Jim Rosenbaum Den kan virke meget forvirrende i starten, men når man lærer, at håndtere den (Se DVD\'en), så er de..

Karakter: 3 ud af 5 stjerner! [3 ud af 5 stjerner!]
Loops Yigal Mesika 5 stk pakning efter Patrick Tronier Tilføjet dato: lørdag 13 juni, 2009
Loops  Yigal Mesika  5 stk pakning Utrolig fedt trick, eller nærmere hjælpemidel, som får det til at se ud som om du har kræfter som ik..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Malebogen stor m/cirkus efter Emil Sørensen Tilføjet dato: fredag 29 maj, 2009
Malebogen stor m/cirkus børne tryllekunstners must have, let og smart Emil Sørensen

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Earplugs (with DVD) by Jay Sankey - Trick efter Frederik Holstrup Tilføjet dato: onsdag 13 maj, 2009
Earplugs (with DVD) by Jay Sankey - Trick Earplugs er noget anderledes end sponge-ball de her er ikke helt så bløde, men hvad du kan med dem e..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Make Amends (With Gimmick) by Wayne Fox – DVD efter Frederik Holstrup Tilføjet dato: onsdag 13 maj, 2009
Make Amends (With Gimmick) by Wayne Fox – DVD Make Amends er et super godt trick, tilmed let at udføre man skal bare vide hvor gimmicken sidder..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Split deck Royal poker size efter Peter Larsen Tilføjet dato: søndag 19 april, 2009
Split deck Royal poker size NU er den der. et godt og nemt kort trick med de gode kort `poker 808 bicycl´ det er bare for nemt..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Confessions Of A Needle Swallower by Steve Spill – DVD efter Finn Rasmussen Tilføjet dato: mandag 23 marts, 2009
Confessions Of A Needle Swallower by Steve Spill – DVD Et super nummer. Det har alting, det er frygtindgydende, anderledes, virker skræmmende og overrask..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Mønten der forsvinder efter Emil Sørensen Tilføjet dato: mandag 23 februar, 2009
Mønten der forsvinder hejsa, er i begyndere og vil have et godt mønt trick så køb denne her. Den er ok nem

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Extractor Gold by Rob Bromley and Peter Nardi efter Lars Noes Tilføjet dato: lørdag 31 januar, 2009
Extractor Gold by Rob Bromley and Peter Nardi Extractor er et fantastisk hjælpemiddel. Det har mange fordele såsom: * det er nemt at lære * de..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Chaos 2 Mark Elsdon efter kristian lotzkat Tilføjet dato: lørdag 17 januar, 2009
Chaos 2  Mark Elsdon Hej allesammen!! Jeg kan klart anbefale jer at købe Chaos 2. Det er et super fedt trick! Alle jeg..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Farve skiftende tørklæde deluxe 30x30 cm efter Frederik Gædicke Tilføjet dato: torsdag 15 januar, 2009
Farve skiftende tørklæde deluxe  30x30 cm det her farve skiftende tørklæde er rigtigt godt der er ingen der kan regne det ud.....

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
chop stick efter Emil Sørensen Tilføjet dato: mandag 05 januar, 2009
chop stick hejsa alle sammen! hvis i leder efter et nemt og godt korttrick så er det her toppen. Selv om dette..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Cardtoon tegnefilms kort efter Jacob Jørgensen Tilføjet dato: mandag 15 december, 2008
Cardtoon tegnefilms kort Cardtoon er nok et af de sjoveste korteffekter der findes. Effekten er også ganske god, og kan med d..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Cell gimmick efter Nikolaj Honore Tilføjet dato: onsdag 29 oktober, 2008
Cell gimmick Det er et rigtg godt trick fantastisk metode men det er en smule svært at udføre

Karakter: 3 ud af 5 stjerner! [3 ud af 5 stjerner!]
tændstik æske mysteriet efter Frederik Holstrup Tilføjet dato: lørdag 27 september, 2008
tændstik æske mysteriet Dette er et godt trick, dels fordi at der er en god forklaring + men også fordi at det er nemt at la..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Gecko by Jim Rosenbaum efter Emil Sørensen Tilføjet dato: fredag 26 september, 2008
Gecko by Jim Rosenbaum hej mox jeg elsker det her trick det er det bedste trick jeg har men en lille smugle dyrt men super..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
mønt i glasset efter Frederik Holstrup Tilføjet dato: fredag 26 september, 2008
mønt i glasset Hej alle sammen. ! Dette er et helt vildt godt trick, der er meget nemt at udføre. Og bonusen er at..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Loops Yigal Mesika 5 stk pakning efter Emil Sørensen Tilføjet dato: onsdag 16 juli, 2008
Loops  Yigal Mesika  5 stk pakning hej mox dette trick er utroligt fedt, alle mine venner jeg har vist det til, sidder bare og siger :..

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Cardtoon tegnefilms kort efter Frederik Holstrup Tilføjet dato: fredag 27 juni, 2008
Cardtoon tegnefilms kort Hej alle sammen. Jeg vil råde alle jer der ser dette, KØB DET! Det er simpelt og et af de fedeste ko..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Cardtoon tegnefilms kort efter Frederik Holstrup Tilføjet dato: mandag 23 juni, 2008
Cardtoon tegnefilms kort Hej Ib Og Mox. Så fik jeg endelig købt Cardtoon kortene. :-)

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Svævende tændstik efter martin hansen Tilføjet dato: lørdag 14 juni, 2008
Svævende tændstik hej mox. da jeg fik den kunne jeg slet ikke vente med at prøve og den er smader god men der er nogle..

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Brainwawe kortspil, Bicycle - rød efter Frederik Petersen Tilføjet dato: tirsdag 10 juni, 2008
Brainwawe kortspil, Bicycle - rød

hej Mox og Ib.... mine kort er rigtig seje jeg skal bare lige lære dem helt jeg kan nemlig ikke s..

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]

Formindskelses cigaret efter Rasmus Krogh Tilføjet dato: mandag 09 juni, 2008
Formindskelses cigaret Ha! Smart lavet det kan vel nok gøre nogle rygere sure:)

Karakter: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Ghost cigaret efter malene otzen Tilføjet dato: lørdag 10 november, 2007
Ghost cigaret hej mox da jeg fik den forsvindende cigaret var det den beste ting jeg havde der for skal den have 5..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Regne mesterens overmand efter oliver westh Tilføjet dato: søndag 10 december, 2006
Regne mesterens overmand Hej Mox Jeg har lige fået regnemesteren. Alle tror ikke sine egne øjne, når jeg viser dem den. Jeg e..

Karakter: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Viser 88 produkter Resultat sider:  <- tilbage 
Indkøbskurv
..er tom!
Nyheder mere
Cocacola flaske forvandling
Cocacola flaske forvandling
365,00 DKK
346,75 DKK
Tilbud mere
Anmeldelser mere
Chop cup i Kobber

5 af 5 Stjerner!
Vi Accepterer

Copyright © 2021 moxmagic
Powered by Webex